keratin.png

Mod de utilizare

Color Young Datorita formulei Y-PLEX, o tehnologie inovatoare si revolutionara, protejeaza legaturile existente in structura parului in timpul colorarii. Garantează o acoperire perfectă, oferind în același timp o culoare de lungă durată, strălucire și strălucire remarcabilă coafurii. 111 culori sunt disponibile în diferite nuanțe, care pot fi amestecate împreună pentru a crea nenumărate culori noi.

DETALII

Mod de utilizare Keratin Structure

O linie de produse a cărei putere este cheratina, principalul ingredient activ din compoziția sa. Utilizarea sa în combinație cu toate celelalte ingrediente este optimă pentru părul uscat și contribuie la refacerea părului. . Datorită proprietăților multiple ale cheratinei, această linie de produse ajută părul să strălucească și să le lumineze, îl hrănește în profunzime și îl protejează de efectele factorilor externi.

               DETALII 
DETALLI                                                             

1.Șampon cu keratină pentru reconstrucția părului deteriorat. Prin formula sa specială menajează firele de păr slăbite, ajută la recâștigarea echilibrului natural al părului, redându-i elasticitatea și forța. Mod de utilizare: Aplicați uniform peste părul umed până la formarea spumei, apoi clătiți cu apă din abundență.

DETALLI

2.Tratament de reconstrucție profundă, bazat pe două componente: Un fluid cu keratină și macadamia, cu efect hidratant și restructurant, și un fluid regenerator cu keratină. Este tratamentul ideal pentru părul solicitat, cu structura afectată, uscat. Conferă părului un aspect estetic, strălucire și suplețe. Mod de utilizare: Amestecați energic conținutul din cele 2 pachete într-un vas nemetalic, până când obțineâi o spumă omogenă. Aplicați cu pensula pe părul spălat și șters, masând porțiunile cele mai afectate. Lăsați tratamentul să acționeze timp de 10 minute, după care clătiți cu apă călduță abundentă. A se feri de îngheț! Pentru uz profesional.

DETALLI

3.Mască reconstructivă, cu keratină și aminoacizi care pătrund în structura firului de păr. Cu acțiune de recondiționare și restructurare a părului deteriorat, redându-i forța și volumul. Mod de utilizare: După spălare cu șampon, aplicați crema șuvită cu șuviță și lăsați să acționeze între 5-10 minute. După aceea clătiți cu apă din abundență.

DETALLI

4.Fluid cu keratină pentru reconstruirea firelor de păr foarte deteriorate. Acționează direct asupra structurii firului de păr. Ajută la restabilirea forței și elasticității naturale. Oferă protecție împotriva solicitărilor ulterioare. Mod de utilizare: O cantitate mică din produs se distribuie uniform pe porțiunile cel mai afectate. Se lasă circa 5 minute să acționeze în profunzime, după care se usucă părul în mod obișnuit.

DETALLI

KERATINA Keratina este o proteina bogata in aminoacizi, cu proprietati puternice de restructurare si regenerare. Acest ingredient are un efect profund integrându-se perfect în structura părului, pătrunzând în solzi și completând reconstrucția internă.

MACADAMIA Uleiul de macadamia este bogat în acid palmitoleic și este foarte asemănător cu sebumul produs de glandele pielii. După utilizarea intensivă a tratamentelor speciale de hidratare și catifelare a pielii, cum ar fi tratamentele cosmetice pentru păr, ajută la restabilirea echilibrului hidrolipidic.

Mod de utilizare Keratină Regenerant 5 in 1

1.Șampon regenerant cu Keratină, Aloe Vera și Acid hialuronic. Hidratează și protejează părul împotriva factorilor externi și împotriva deteriorării, cauzate de spălarea și vopsirea frecventă.Acidul hialuronic oferă un efect de umplere, rezultatele fiind vizibile chiar după prima spălare.Șamponul regenerant hrănește părul și îi redă strălucirea de la rădăcină până la vârf.

DETALLI

2,Tratament regenerant în doză unică pentru toate tipurile de păr cu Keratină, Aloe Vera și Acid hialuronic. Folosirea lui asigură un efect de lifting, luminozitate, ondulare, hidratare și flexibilitate. Acidul hialuronic este un puternic activator al creșterii părului și contribuie la refacerea lui după o sesiune de vopsire. Mulțumită keratinei, părul devine mai rezistent și sănătos.

DETALLI

Native

DETALLI

Produsele Native fac parte dintr-o gamă de lux, produsele fiind bazate pe uleiuri prețioase, destinate îngrijiri și protejării părului sensibil, deteriorat, care are nevoie de o hrănire, hidratare și regenerare intensă. Folosirea lor regulată vor reda strălucirea și elasticitatea părului despicat și uscat.

DETALLI